Cumartesi

DEMET-İBRAHİM KUTLUAY HELLO'DA

Demet Şener ve İbrahim Kutluay'ın bol dedikodulu aşklarını unutan yoktur aramızda sanırım. Demet Şener tam da kariyerinin doruklarındayken, defilelerin ve ekranların aranan yüzüyken kimselerin yapamadığını yaptı! ve İbrahim Kutluay ile yaşamak için Yunanistan'a gitmek için dakika düşünmedi. 2005'te bu birlikteliği evlilikle noktalandırdılar. Şu an 2 çocukları olan çift ikinci çocuklarından sonra ilk kez objektiflerin karşısına geçerek poz verdiler.
Hello dergisi için yapılan çekimden kareler yine çok konuşulacağa benziyor. Nedenine gelince; çiftin verdiği pozları yine birileri yememiş içmemiş mutlaka bir iş vardır bu pozlarda diyerek mercek altına almış. Sonuç; pozlar Angelina Julie ve Brad Pitt'n mutlu aile tablosundan esinlenerek verdirilmiş. Buyrun kararı siz verin yukarda benzer olduğu söylenen fotoğraflar. Kurguların benzerliğinden söz etmek mümkün, ama beyaz saflığın rengidir, büyük olduğu söylenen bir aşkın fotoğrafında, mutlu aile resminde de beyazın kullanılması kadar doğal bir şey yok bence. Her ne olursa olsun yaşanılan aşamaları düşününce çifti ve özellikle de Demet Şener'i kutlamamak mümkün değil.
işte 4 yaşındaki kızları, 4 aylık oğulları, yeni doğum yapmış olmasına rağmen fit görünen Demet Şener ve mutlu ailenin babası İbrahim Kutluay...






fotolar hürriyet haber

Hiç yorum yok:

SİZ HALA...

SİZ HALA...
SİZ HALA ELDE Mİ YIKIYORSUNUZ?