Çarşamba

Dudaklarınızı Dolgun Göstermek İçin;


DOKTOR MEDİCA
Dolgun ve çekici dudaklara, iğneli işlemlere gerek kalmadan ulaşmak isteyenler bu rünü iyi incelesin. DrMedica “Lipojen Lip Plumper”ın içeriğindeki doğal tripeptide Gly-His-Lys, dudaktaki kolajen dokuların üretimini hızlandırarak dudaklarınızı dolgunlaştırıyor, belirginleştiriyor ve dudak kırışıklıklarının görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor.

6 farklı renk seçeneğiyle Lipojen Lip Plumper’ın ışıltılı özel pigmentleri, dudaklarınızı parlak ve çarpıcı renklerle buluşturuyor. Lipojen Lip Plumper’ın tekli fiyatı 19.90 TL iken, set olarak satın alabileceğiniz üçlü fiyatı ise 39.00 TL’den satışa sunuluyor.

Lipojen Lip Plumper, dudaklardaki kolajen dokuları harekete geçiriyor
Kadınlar, dolgun ve çekici dudaklara sahip olmak için bıçak altına yatıyor ya da komplike operasyonlara maruz kalıyor. Dr Medica’nın “Lipojen Lip Plumper” ürünü, tüm bu operasyonlara gerek kalmadan içeriğindeki aktif bileşenler sayesinde dudak dolgunluğunda ortalama %40’a varan artış sağlıyor. “Lipojen Lip Plumper” dudak neminde %60’a varan artış sağlarken, dudak kırışıklık ve çizgilerinde de %30’a varan azalma sağlıyor.

Hiç yorum yok:

SİZ HALA...

SİZ HALA...
SİZ HALA ELDE Mİ YIKIYORSUNUZ?