Pazartesi

Flormar'dan Parfüm

VE FLORMAR PARFÜMÜ YARATTI
Kadının rengi FlorMar bu kez kadın kokusunu yaratıyor,
kadına kendini yeniden keşfettiriyor.
Heart...
Mind...
Soul...
Touch...
“Kendini Sev!”, “Kendini Keşfet!”, “Kendine İnan!”, “Kendini Dinle!” konseptlerini vurgulayan bu 4 parfüm kadın benliğinin adeta dışa vurumu...
Renk, tasarımı ve sunduğu şıklıkla günün her saatinde kullanılabilecek bu 4 koku 12 saat süreyle teninizde kalacak, ilk anki tazeliğini koruyacak.
İster romantik, ister çekici, ister enerjik, ister şeker...
Kendinizi nasıl hissediyorsanız, ona uygun bir FlorMar parfüm bulabilirsiniz.


Flormar Heart
İçerdiği kızılcık, pembe biber, gül, kakao, vanilya, patchouli, massoia ağacı ve siyah menekşe meyve özleri ile egzotik bir uyum sunan Flormar Heart
“Kendini Sev!” diye seslenip, kadının kırmızı tarafını oraya koyacak.
FlorMar Mind
Şeker aramolu kokusu ile “Kendine İnan!” diyen “FlorMar Mind” içeriğindeki sandal ağacı, vanilya, musk, frambuaz, karamel, süt, siyah üzüm ve gül özleriyle, kadının içindeki eğlenceli, sevimli kadını dışa vuracak.
FlorMar Soul
Kendinizi enerjik hissediyorsanız içinizden gelen sese kulak vermelisiniz: “Kendini Dinle!”. İçeriğindeki bergamut, mandalina, zambak, vanilya, amber, gün çiçeği, tangerine ve vetiver özleri ile, enerjik ve fresh halinizi “FlorMar Soul” kokunuzla çevrenizdekilere de hissettireceksiniz.
FlorMar Touch
“Kendini Keşfet!” diyen “Flormar Touch”, içeriğindeki ahududu, armut ve frenk üzümü gibi tropikal meyveler ve vanilya, firezya ve gül bitkileri ile tropikal bir uyum sunarak, içinizdeki kadını dışa vurmada en büyük yardımcınız olacak.

Hiç yorum yok:

SİZ HALA...

SİZ HALA...
SİZ HALA ELDE Mİ YIKIYORSUNUZ?