Cuma

Trend Vision Award

Wella Professionals’ın 2003 yılından bu yana tüm dünyada düzenlediği, 2005’ten beri Türkiye’nin de katıldığı Trend Vision Award için bu yıl da geri sayım başladı.
Saç tasarımcılarına dünyaca üne kavuşma şansı doğdu...
Saç tasarımında dünya trendlerini belirleyen Wella Professionals, 2009 trendlerini en iyi yorumlayan Türk saç tasarımcısını 1 Kasım’da Berlin’de yapılacak uluslararası finale götürüyor.
Bu yıl, Türkiye’de ilk kez Trend Vision 09 finalistlerini desteklemek isteyen herkes oylamaya katılabiliyor. www.trend09turkiye.com adresinden yarı finale kalanları inceleyenler beğendiği tasarımı Turkcell 3797’ye SMS gönderip oylamaya katılabiliyor.
SMS’lerle finale kalan adaylar arasından kazananlar jüri tarafından belirlenecek.

Wella Professionals 2009 Trendleri

Utopia: Bu trendde şiirsel gelecek hayal ediliyor. Dünyayı yeniden iyimser yorumlayan, duyarlı ve hassas dokunuşlar öne çıkıyor. Şehvetli, dinamik, net, keskin şekillendirme görülüyor. Saçlarda soğuk kumral, seçkin platin renkleri, uçuk tonlarla ışık oyunları görülüyor. Utopia trendinde hayaller gerçeğe dönüşüyor…


Virtual Life: Virtual Life trendinde günlük hayattan, her şeyin mümkün olduğu sanal dünyaya kaçış anlatılıyor. Bu trendle kişilere ikinci bir kimlik yaratma şansı veriliyor.Esnek, yaratıcı, renkli ve eğlenceli modeller trendi oluşturuyor. Doğal yumuşak tonlar arasına serpilen çarpıcı renkler uygulanıyor.


De-Lush: Bu trenddeki stiller, kalıplaşmış önyargıları sorguluyor. Kendiyle barışık, şımartıcı, cömert, lezzetli, zarif ve akışkan şekiller trendi temsil ediyor. Tablo gibi cazibeli saçlar, kıvrım ve dalgalar ön plana çıkıyor… Sıcak tonlar, altın kahve ve tatlı bakır renkleri ime kullanılıyor… De-Lush trendi, kadının doğal güzelliğine dikkat çekiyor.


Intersexion: Geleneksellikten kaçıp kendi stilini yaşayanların tercihleri bu trendde anlatılıyor. Erkeksi ve kadınsı özellikler bu trendde birleşiyor. Intersexion’da kontrast efektler ve metalik detaylar uygulanıyor. Renk tercihi ise sade, yumuşak, koyu kızıllar, doğal kahveler oluyor. Siyah ve kahverengi, kahverengi ve kumral koyu tonlar bir arada kullanılıyor. Hareketli ve düz, yuvarlak ve asi şekillendirme aynı anda uygulanıyor. Trendde parlak ve mat görünümler dikkat çekiyor.

Hiç yorum yok:

SİZ HALA...

SİZ HALA...
SİZ HALA ELDE Mİ YIKIYORSUNUZ?