Cumartesi

Cildinizi Şımartmak İçin...

Kişisel Bakım ve Günlük İhtiyaçlar Mağazalar Zinciri Gratis, şimdi de cilt bakımında çığır açan İpek Proteini ve Zeytinyağı Özlü Banyo Tuzu Serisi’ni sunuyor.
Cildi tamamen doğal yollardan pürüzsüzleştiren ölü deniz tuzu banyosu, cildin nem kaybını önleyerek kurumasını engellemeye yardımcı oluyor. İpek Proteini ve Zeytinyağı Özlü Banyo Tuzu ile sonbahara canlı ve yumuşacık bir cilt ile girin.
Kişisel Bakım ve Günlük İhtiyaçlar Mağazalar Zinciri GRATIS’in özel ürünü İpek Proteini ve Zeytinyağı Özlü Banyo Tuzu Serisi ile cildiniz her zamankinden daha ipeksi bir yumuşaklığa kavuşsun.
Ölü Denizin derinliklerinden gelen banyo tuzu
Dünyanın en güçlü konsantre doğal mineral kaynağı olan Ölü Deniz'de; magnezyum, kalsiyum, natrium, brom ve demir gibi zengin mineraller ve elementler bulunuyor.
Magnezyum kalsiyum kalyum ve brom gibi doğal minerallerin kombinasyonundan oluşan ölü deniz tuzu banyosu cildin nem kaybını önleyerek cilde yumuşaklık ve canlılık veriyor. Gratis'e özel olarak başka hiçbir yerde bulunmayan İpek Proteini ve Zeytinyağı Özlü Banyo Tuz Serisi’nin fiyatı da çok ekonomik! 4 farklı çeşidi bulunan İpek Proteini ve Zeytinyağı Özlü Banyo Tuzu 400 ml fiyatı: 3,75 TL.

İpek Proteini & Zengin Zeytinyağı ile cildinizi koruyun. İpek Proteini & Zengin Zeytinyağı ile teninizde daha önce hiç yaşamadığınız ipeksi bir yumuşaklığın tadına varın. Deneyin, pişman olmayacaksınız.
Süt & Bal ile İpeksi BakımDoğal ve zengin bal içeriğiyle nem kaybını azaltarak cildinizin yumuşamasını sağlar. İçindeki süt proteinleri ile cildinize ek bakım yapar ve böylelikle en kuru ciltler bile hızlı bir şekilde yumuşacık olur.
Lavanta& Mineraller ile rahatlayın.Saf lavanta yağının aroması ve ölü deniz tuzu minerallerinin sıcak sudaki etkisi ile günün stresini unutun. Derin derin nefes alın ve rahatlatıcı bir banyonun keyfine varın.
Yabangülü& Bademsütü ile yumuşak bakımGerçek ‘Yaban Gülü’ kokusuyla rahatlayın ve badem sütünün kuru cildinizi yeniden yumuşattığını hissedin. Vücudunuzu ve ruhunuzu şımartmak sizin de hakkınız!

Kullanım şekli: Tuzu küvetinizdeki sıcak suda eritin. Üstüne soğuk su ekleyin ve 35-37 derecelik uygun bir banyo ısısına ulaşmasını sağlayın. Tavsiye edilen banyo süresi yaklaşık 15 - 20 dakikadır. Sonrasında ılık su ile durulanın.

Hiç yorum yok:

SİZ HALA...

SİZ HALA...
SİZ HALA ELDE Mİ YIKIYORSUNUZ?