Cumartesi

Levi's 2009-2010


2009 sonbaharında Levi's, 1970'lerdeki otostopçulardan Generation X "Seattle Sound" göçmenlerine kadar - gezginlerin yaşam tarzlarından ve klasik Amerikan stilinden esinlenen, gençliğin enerjisinden ilham alan modern jean'lerden, üstlerden ve aksesuarlardan oluşan bir koleksiyon sunuyor.
Kadınlarda bu sezon bot kesim stil ana sahnede - yeni 10476 modeli daha dar kalça ve diz oturuşu ile daha keskin kenarlı bir görünüm yaratıyor. Diğer öne çıkan stiller arasında Levi's 10479 Flare, 603 Skinny ve dar ve düz kesim 470 modeli yer alıyor. Bu yeni modeller streç denim kumaşlar ile Levi's tarzıyla yorumlanmış durumda.
Kırmızılar, koyu maviler ve eskitilmiş beyazlar koleksiyonda dikkati çeken renkler arasında. Üstler jean giyimin klasik yardımcıları olarak canlı ve genç bir görüntü yaratıyor; artık bluzlar ve western t-shirt'ler 70'lerden ilham alan desenlerle daha da parlak.
Koleksiyonun kalbindeki efsanevi model düz kesim düğmeli 501 jean - eskitilmiş ve hatta bazen tahrip edilmiş - jean kumaşına ilişkin büyüyen trendi, becerikli bir şekilde tasarlanmış yeni görünümü ile sunulmakta. Özellikle %100 organik denim kumaşından yapılan ve saf doğal indigo ile boyanmış Natural Rush 501 jean yıkaması dikkat çekiyor.

Hiç yorum yok:

SİZ HALA...

SİZ HALA...
SİZ HALA ELDE Mİ YIKIYORSUNUZ?