Pazar

2010 Saç Trendleri

L'Oréal bu yılın saç trendlerini 3 farklı renkle, 3 modelle tanıtıyor.

Şekil & renk : Bukleleri masum bir çocuğu andırıyor. Saç rengi bir orkidenin parlaklığını yansıtan amber rengi ile bezenmiş. Saç rengi Platinium Plus ve Luocolor 5 ve 6.34 renkleri kullanılarak yaratıldı.
Şekillendirici ürün : Bukleleri, doğal ve sağlıklı bir görünüm için Playball creamy smooth ile belirginleştirildi.
Makyaj : Gri gözfarı ve kahverengi eyeliner bakışlarındaki muzurluğu ve badem şeklindeki gözlerini ön plana çıkarıyor. Hafif pembemsi allık ona tüm çekiciliğini veren cilt tonunu ve çillerini belirginleştiriyor.
Stilizm : Peter Greenway filmlerindeki gibi, adeta uçuşan tiril tiril mor bir elbise giymiş.

Şekil & renk : Uzun şekilsiz kahkülü gözlerini karartarak gizemini arttırıyor. Bu etki aynı zamanda mor yansımalarla güçlendirilmiş. Siyah lale yapraklarının tonlarından esinlenerek yaratılmış derin ve yoğun bir mor. Saç rengi Platinium plus ve Luocolor 4 ve 4.20 yansımaları kullanılarak elde edildi.
Şekillendirici ürün : Bu kısa ve kalın telli saçları kontrol altına almak için Liss control düzleştirici krem saçın tamamına uygulandı.
Makyaj : Dudakları hafif pembe bir paralatıcı ile belirginleştirildi. Ten rengi elmacık kemiklerine uygulanan pembe allıkla aydınlatıldı.
Stilizm : Pahalı ve hafif bir kumaştan yapılmış kırmızı elbise. Bu büyüleyici giysi derin yakasıyla ön ve arkadan boynu açıkta bırakıyor. Vücudun yan kısımlarında transparanlaşan kumaş vücut hatlarını gözler önüne seriyor.

Şekil & renk : Düz ve kalın kahkülüyle saç şekli tamamiyle geometrik. Himalayaların mavi gelinciğinden esinlenerek saçlarının arasına belli belirsiz, bakışlarına yumuşaklık ve derinlik kazandıran mavi tonları serpiştirilmiş. Saçlar katsız ve uzun bırakılmış. Saç rengi ise Platinium Plus ve Luocolor 10 nüanıyla elde edildi.
Şekillendirici ürün : Röfleleri daha fazla parlaklık için Gloss Control ile şekilllendirildi.
Makyaj : Sofistike ve taze bir makyaj tercih edildi. Bir parlatıcı ile hafifçe dudakları belirginleştirilirken, bir maskara ile kirpikleri uzatılarak alçakgönüllü ve şefkat dolu, romantik bakışları ön plana çıkarıldı.
Stilizm : Drapeli gri-mavi elbise belindeki pullu kemerle renklendirildi.

Hiç yorum yok:

SİZ HALA...

SİZ HALA...
SİZ HALA ELDE Mİ YIKIYORSUNUZ?