Pazartesi

Tülin Şahin Renkli Sohbetlerde

“Tülin Şahin İle Renkli Sohbetler” etkinliği, 25 Aralık Cumartesi günü, Cevahir Alışveriş Merkezi’nde yer alan Flormar mağazasında gerçekleşti. Kadınlarla makyaj sırlarını paylaşan Tülin Şahin, bu sezon göz makyajında metalik renklerden mat renklere kadar tüm renklerin kullanılacağını söyledi.

Model Tülin Şahin’in katılımıyla “Tülin Şahin İle Renkli Sohbetler” etkinliği, 26 Aralık 2009 Cumartesi günü Cevahir Alışveriş Merkezi Flormar mağazasında gerçekleşti.

Aktivitede, Tülin Şahin katılımcılarla, makyaj tüyoları ve sezon renklerine yönelik birçok bilgi paylaştı.

Türk kadınlarının yaptığı makyaj hataları ve doğru makyaj konusunda birbirinden farklı ve çarpıcı açıklamalarda bulunan Tülin Şahin, bu sezon göz makyajında metalik renklerden mat renklere kadar tüm renklerin biarada kullanılacağını vurguladı. Tülin Şahin 2010’a girerken yılbaşı makyajı konusunda da konuklara tüyolar verdi.

Tülin Şahin ayrıca, katılımcıların kişisel zevklerine göre önerilerde bulunurken, gelen soruları yanıtladı. Etkinliğe katılan kadınlar, Tülin Şahin’in önerilerini Flormar mağazasında yer alan ürünlerle deneme imkanı yakaladılar. Flormar’ın yeni yıl kampanyaları ve birbirinden farklı süprizleri de katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.
Tülin'in giydiği kıyafetin ve rujunun rengine bayıldım. Allık fırçasının bunlarla uyumu da gözümden kaçmış değil hani. Bu yılın moda enklerini ustaca kullanmış. Günlük makyaj içim yaptığı seçim de haliyle çok hoş.
Bu arada şu makyaj valizine (çanta denmez artık buna), bayıldım. Flormar'a sevgilerimle :)

Hiç yorum yok:

SİZ HALA...

SİZ HALA...
SİZ HALA ELDE Mİ YIKIYORSUNUZ?