Pazartesi

2010 Göz Makyajı

Kirpikleriniz hiç olmadıkları kadar uzun, gözleriniz ise daha önce görmediğiniz kadar dikkat çekici bir görünüme kavuşacak. 

Kadının rengi Flormar, 2010’da sıkça karşılaşacağınız buğulu ve belirgin gözlere sahip olmanın sırlarını açıklıyor. Kirpikleriniz Great Look Maskara ile mükemmel bir görünüm kazanırken, Ultra Black Eyeliner’ın uzun süre akmayan yapısı, belirgin ve etkileyici gözlere sahip olmanızı sağlayacak.

GREAT LOOK MASKARA

Kirpikleri tek tek ayıran fırça ucu ile kirpiklerinizin uzun ve kıvrık görünmesini sağlayacak Great Look Maskara, Volume Up ve Lash Power olmak üzere iki farklı özellikteki ürün seçeneğiyle satışa sunuluyor. Great Look “Lash Power Maskara”; zenginleştirilmiş ve kremsi dokusu sayesinde en kısa kirpiklerinizin bile dolgun bir görünüme kavuşmasını sağlarken, kirpiklerin eskisine göre daha hacimli, daha kıvrımlı ve doğal bir görünüm elde etmesini sağlıyor. Great Look “Volume Up Maskara” ise, kirpiklerinizde dolgun bir görünüm yaratırken, tek tek ayrılmış ve uzun kirpikler elde etmenizi sağlıyor. 

Fiyat 11,90 TL

ULTRA BLACK EYELINER

Ultra Black Eyeliner, diğer göz kalemlerinden farklı olarak rengini 6 saatten fazla koruyarak gözlerinizin daha belirgin ve dikkat çekici bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Ultra Black Eyeliner’ın formülünde yer alan jojoba yağı, nemlendirici özelliği ile cildi tazeleyip yenilerken, E Vitamini ciltteki nemin korunmasını ve cilt yaşlanmasını engelliyor, aynı zamanda cilt bakımına yardımcı oluyor. Doğal antioksidanlar ise yaşlanmaya karşı koruma sağlıyor. İçeriğinde bulunan ascrobyl palmitate kollajen üretimini arttırarak cilde sıkı, dayanıklı, canlı ve pürüzsüz bir görünüm kazandırıyor.  

Fiyat: 6,50 TL

 

Hiç yorum yok:

SİZ HALA...

SİZ HALA...
SİZ HALA ELDE Mİ YIKIYORSUNUZ?