Pazar

Desa 5 Şubat'ta İFW'te

DESA, 2010-2011 Sonbahar / Kış koleksiyonunu İstanbul Moda Haftası kapsamında 5 Şubat’ta yapacağı defile ile sunacak. Ünlü sanatçı Meltem Cumbul, DESA tarafından kendisi için özel tasarlanan deri gece elbisesi ile defileye renk katacak.

Derideki deneyimini hazır giyime taşıyan ve bu doğrultuda ayakkabıdan dış giyime farklı bir yaşam tarzı yaratan DESA, Londra mağazasında iki yıldır ilgiyle takip edilen özel koleksiyonlarını Türkiye’de ilk kez sergileyecek.
3-6 Şubat 2010 tarihleri arasında düzenlenecek İstanbul Moda Haftası kapsamındaki defilede ünlü sanatçı Meltem Cumbul, kendisi için özel hazırlanan deri gece elbisesi ile podyumda yer alacak. 5 Şubat Cuma günü saat 13:30’da Santral İstanbul’da gerçekleştirilecek defilenin tasarımcısı Fred Tutino, hem Meltem Cumbul için hazırladığı özel tasarımını hem de 2010-2011 Sonbahar / Kış sezon koleksiyonunu sunacak olmanın heyecanını yaşadığını söyledi.
40 ve 50’li yıllardaki kadınsı çizgileri günümüze uyarlayarak 2010 – 2011 Sonbahar – Kış koleksiyonu ile zarif, feminen ve çarpıcı bir “Desa kadını” yarattığını ifade eden Tutino, modern ve zarif duruşu ile Meltem Cumbul’un bu karakteri çok iyi temsil edeceğine inandığını kaydetmiş.


Hiç yorum yok:

SİZ HALA...

SİZ HALA...
SİZ HALA ELDE Mİ YIKIYORSUNUZ?