Salı

Baştan Ayağa Lacoste


Son yıllarda tüm dünyada ve ülkemizde Lacoste koleksiyonunu yepyeni bir noktaya taşıyan ve gün geçtikçe özellikle gençler arasında popüler olan Lacoste ayakkabı modelleri, bu sezon “mutlaka benim olmalı” hissi uyandırıyor.
Sadece renkleri, tasarımı, kalitesi ve teknolojisi ile değil, ulaşılabilir fiyatlarıyla da rakipleri arasından sıyrılan Lacoste ayakkabılar, bu sezon özellikle klasikleşen L33 modeline uygulanan yenilikçi dokunuşlarla dikkat çekiyor.
Rene Lacoste’un 1930’lu yıllarda kullandığı tenis ayakkabılarına ithafen üretilen bu modelin klasikleşen “Core” grubuna, bu sezon büyük timsah baskıları ve renkli tabanlarla tasarlanmış “Lace” modelleri de eklenmiş.
Lacoste’un hikâyesinden ve tenis sporundan ilham alınarak tasarlanan bu ayakkabıların tüm modelleri, delikli ve hava alan yapısı ile dikkat çekiyor.
Hem yıpranmayı önleyen sıkıştırılmış plastik ve hem de konforu sağlayan kauçuk malzemeler kullanılarak geliştirilen tabanlar, Lacoste’un ayakkabı koleksiyonunun genel bir imzası niteliğinde.
Kullanılan kanvas kumaştaki doku da Lacoste’un klasik polo tişörtlerinden esinlenerek üretilmiş.
Klasik modellerinde kırmızı, siyah, beyaz ve lacivert renk seçenekleri bulunurken, yenilenen modellerinde koyu yeşil, fuşya ve kum beji renklerini de bulmak mümkün.
Bayan modelleri 145 TL, erkek modelleri ise 165 TL etiketle satışa sunulan bu ayakkabılar, sezonun vazgeçilmezleri arasında yer alacak.
Tüm Lacoste mağazalarında bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

SİZ HALA...

SİZ HALA...
SİZ HALA ELDE Mİ YIKIYORSUNUZ?