Çarşamba

IFW'10 Koton-Hakan Yıldırım


koton IFW’10’da, “hakan yıldırım for Koton” defilesinin teması: “Nowism”…
İstanbul Fashion Week, ikinci kez çok özel bir işbirliğine sahne oluyor… Tanınmış modacı Hakan Yıldırım’ın Koton için hazırladığı, “hakan yıldırım for Koton” 2010-2011 Sonbahar & Kış Koleksiyonu, IFW’nin kapanış günü olan 6 Şubat Cumartesi, saat 21:00’de modaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor! “hakan yıldırım for Koton” 2010-2011 Sonbahar & Kış Koleksiyonu’nun çıkış noktası, anın gerçekliği ve gücüne dikkat çeken “Nowism”. İçinde bulunduğumuz zamanın tek gerçeklik olmasını referans alan yeni “hakan yıldırım for Koton” koleksiyonu, anın enerjisinin modadaki yansıması…
Hakan Yıldırım’ın Koton için tasarladığı koleksiyon, toplam 40 kombinden oluşuyor. Volanlı elbiselerden yeleklere, ceketlerden dar kesim pantalonlara, dantel baskılardan çizgili tasarımlara kadar pek çok tasarım parçanın podyuma çıkacağı koleksiyon, günlük hayatta kolayca giyilecek bir tarza sahip. Koleksiyonda griler, terakotalar, asker yeşilleri, siyahlar, fümeler; koton, yün ve ipek kumaşlarla kombinlenmiş. Koleksiyondaki tüvitler, tarçın tonlarıyla birleşerek sıcacık bir kış yaşatıyor. Tatlı yeşil tonları, hardallar, koleksiyonu canlandıran renkler arasında.
Deri süet eldivenler, yün kemerler, bronz ve metal aksesuarlar zengin bir skala yaratarak koleksiyonu güçlendiriyor. Kışlıkların soğuk ve mat havasınıysa, canlı elektrik mavileri ve tatlı kremit tonları cilalıyor ve göze hoş bir görüntü kazandırıyor. Koleksiyonda yer alan kışlık paltolardaki mimari çizgiler ise, günlük giyime uyarlanıyor ve giyene kendini stil sahibi hissettiriyor.
IFW’nin kapanış günü olan 6 Şubat Cumartesi saat 21:00’de gerçekleşecek “hakan yıldırım for Koton” defilesinde, Türkiye’nin tanınmış modelleri, Öner Evez’in koreografisiyle Koton için podyuma çıkacak. “hakan yıldırım for Koton” defilesi, Koton’un düzenlediği ve DJ’liğini Salih Saka’nın yapacağı IFW Kapanış Partisi ile devam edecek.

Modadaki gelecek trendleri yansıtan koleksiyonuyla Koton, hazır giyimde müşterilerine kendilerini kıyafetleriyle ifade edebilmeleri için, mağazalarında her gün 45, yılda 15 bin yeni model sunuyor. Vücut ölçülerinin standart olmadığından yola çıkan Koton, müşterilerinin vücut ölçülerine uygun Myfit pantolon, gömlek ve ceket koleksiyonuyla standart ölçüleri kişiselleştiriyor. Daha önce de ünlü tasarımcılarla işbirlikleri yapan Koton, modaya anın enerjisini katıyor.

Hiç yorum yok:

SİZ HALA...

SİZ HALA...
SİZ HALA ELDE Mİ YIKIYORSUNUZ?