Cumartesi

Reebok Memnuniyet Anketi; Kelly Brook



Kelly Brook, ünlü fotoğrafçı Rankin’in objektifi karşısına geçerek Reebok’ın yeni EasyTone kampanyasına destek veren yıldızlarından biri oldu. Model ve oyuncu olan Kelly, son üç yıldır günlük rutininin bir parçası olarak Reebok EasyTone ayakkabı ve giyim ürünlerini kullanıyor. Kelly şimdi ise, Reebok Memnuniyet Anketi elçileri olan ünlü model Helena Christensen ve Hollywood aktristi Eva Mendes’in arasına katılarak EasyTone’un son kampanyasının destekçileri arasına girdi.

Kelly Brook için iyi görünmek ve formunu korumak hayatta onu mutlu eden faktörlerin başında geliyor. Kelly, EasyTone ile olan bağını şu şekilde anlatıyor: “Ben büyük bir EasyTone fanıyım! EasyTone ayakkabılarımı uzun süredir sıklıkla kullanıyorum. Çok konforlu olmalarının yanında renkleri ile de beni cezbediyorlar. Antrenmanlarıma ve günlük rutinime harika katkı sağladılar. Helena Christensen ve Eva Mendes ile birlikte EasyTone kampanyası içinde yer almaktan çok mutluyum. Benim düşünceme göre ikisi de çok başarılı ve ilham verici kadınlar.

EasyTone’un 2012 İlkbahar/Yaz ayakkabı ve tekstil ürünleri koleksiyonuna modellik yapmasının yanı sıra Kelly, Rankin’in objektifine hayattan en fazla zevk aldığı şeylerle ilham alarak poz verdi: çilek yiyerek ve rugby topları dolu olan havuzda uzanarak!

Hiç yorum yok:

SİZ HALA...

SİZ HALA...
SİZ HALA ELDE Mİ YIKIYORSUNUZ?