Cuma

CrossFit® Nedir?

CrossFit, tüm bireyler için fiziksel antrenman olarak geliştirilmiş fonksiyonel fitness programıdır. Greg ve Lauren Glassman tarafından geliştirilen CrossFit®

güç ve kondisyon antrenmanları ile kaliteli fitness programı gerçekleştirmek isteyen milyonlarca birey ve profesyonel sporcu için yeni bir antrenman metodu.

CrossFit, özel sertifikalı kurs ve programlar sunuyor, CrossFit Kids programı ile çocuklara da ulaşıyor. CrossFit ayrıca düzenli olarak makaleler yayımlıyor ve

CrossFit oyunları tasarlayarak dünyanın en fit insanını bulup ödüllendiren çeşitli etkinlikler düzenliyor. Şu anda global CrossFit ağına bağlı 3000 in üzerinde CrossFit salonu bulunuyor.

Daha fazla bilgi için www.crossfit.com http://www.facebook.com/crossfithq http://www.youtube.com/user/CrossFitHQ sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Tüm dünyayı kasıp kavuran yeni fitness programı CrossFit ünlülerin de son fitness trendi. Geçtiğimiz günlerde New York’ta Reebok CrossFit event’i düzenlendi.Paula Patton (MissionImpossible 4) ve Chace Crawford (Gossip Girl) de sıkı birer CrossFit takipçisi!




Hiç yorum yok:

SİZ HALA...

SİZ HALA...
SİZ HALA ELDE Mİ YIKIYORSUNUZ?