Çarşamba

ALİX AVİEN VE GOLDEN ROSE TIRNAK BAKIM ÜRÜNLERİ


Artık yaz geldi, bütün yıl tırnaklarını ihmal edenler varsa bu ürünleri mutlaka incelesin.Gerek el gerekse ayak tırnaklarınız kullanabilirsiniz. Unutmayın sandalet sezonu da açıldı, artık ayaklar göz önünde. İşte Alix Avien ve Golden Rose'dan tırnak bakım ürünleri ve özellikleri:
1.TIRNAK BEYAZLATICI MASKE
Beyazlatıcı etken maddeler içeren bu ürün tırnakları beyazlatır ve tırnakların sarılığını giderir. Beş dakika ara ile iki kat sürünüz. Şeffaf bir film oluşturuncaya kadar kurumasını bekleyiniz. bir kenarından tutup tırnağınızdan soyarak çıkarınız.
2.TIRNAK BAKIM YAĞI
Tırnak Bakım Yağı, tatlı badem yağı, limon yağı, Vitanmin E ve Vitamin F içerikli formülü ile tırnakları yeniler, besler, canlandırır, daha çabuk uzamalarını sağlar, etleri yumuşatır. Oje sürmeden önce tırnaktan arındırılır. Yıkama ile kolayca temizlenebilir. Limon yağı tırnaklarda parlaklık sağlar.
3.TIRNAK SERTLEŞTİRİCİ
Tırnak Sertleştirici keratin dokusunu güçlendirir, tırnakların daha güçlü, daha sert, daha dayanıklı olmasını sağlar. Uygulama sırasında oluşan film tabakası tırnaklara hem sürekli koruma hem de doğal bir esneklik sağlar. Anti-allerjik olan bu ürün bir kat uygulanıp, üzerine oje sürülebilir. İçeriğinde vitamin E bulunmaktadır.
4.TIRNAK BESLEYİCİ
Tırnak Besleyici tırnakları beslerken, soyulmaları önleyecek şekilde güçlendirir. Vitamin E içeren özel formülü sayesinde tırnaklarınız hem nem dengesini korur, hem de doğal bir esneklik sağlar. Anti alerjik olan bu ürün tek bir kat uygulanıp, daha sonra üzerine oje sürülebilir.
5.TIRNAK NEMLENDİRİCİ
Tırnak Nemlendirici çok açık portakal rengindeki, kurumuş ve çatlayan tırnaklar için geliştirilmiş bu ürünün formülü bio teknolojik kökenli Hyaluronik asit, D-Pantenol ve alantoin ile zenginleştirilmiştir. Tırnağa bir damla damlatılıp masaj yapılarak tırnağa yedirilir oje sürülecekse eller yıkanmalıdır.
6.KALSİYUMLU JEL
İçeriğindeki konsantre kalsiyum kompleksi ve mineraller tırnaklarınızı güçlendirir, sağlıklı uzamalarını sağlar. tırnakların kurumasını ve ayrılmasını engeller. Tek başına ya da ojeden önce kullanılabilir. Çabuk kurur.
7.VİTAMİN DESTEĞİ
Canlı ve sağlıklı tırnaklar için Kivi özlü Vitamin desteği olan 2 fazlı bu ürün, çalkalandığında yüksek oranda Vitamin A, Vitamin E, Vitamin B5, Vitamin C ve Kivi özleri ihtiva eden etkili, güçlü bir vitamin ve mineral karışımına dönüşür. Bu vitamin karışımı tırnaklarınızı nemlendirir, besler ve esnekliğini arttırır. Tırnakların güçlü ve sağlıklı olmasını sağlayan keratin oluşumunu hızlandırır. Bu ürün ayrıca antioksidan olarak bilinen Vitamin C ve Vitamin E içerir.
8.TIRNAK YÜZEYİ DÜZLEŞTİRİCİ
No More Ridge, özel formülü ile tırnak yüzeyindeki çizgileri ve bozuklukları gideren bir bakım ürünüdür. İçeriğindeki Mineral Parçacıkları sayesinde tırnak yüzeyini düzleştirir, yumuşak ve pürüzsüz bir doku oluşturur. Mat açık pembe rengiyle tırnak yüzeyindeki sararmaları da gizler, natürel ve düzgün bir görünüm sağlar.
9.TIRNAK UZATICI VE BESLEYİCİ
Tırnağınızın; hem sağlıklı bir yapıya hem de yeterli keratin üretimine ihtiyacı vardır. Nail Growth, Keratin gelişimini destekleyen Yosun özleri içerir. İçeriğindeki At Kestanesi ve Isırgan Otu özleri ile tırnağınızın yapılanması için gereken bakımı sağlar. Bu ürün ayrıca tırnağınızı nemlendiren, besleyen vitamin A ve güçlü bir antioksidan olan Vitamin E ile Vitamin C içerir.
10.TIRNAK ETİ YUMUŞATICI
Tatlı Badem Yağı, Üzüm Tohumu Yağı ve Gliserin içeren özel formülü ile tırnağınızın etrafındaki deriyi temizlerken nemlendirir ve kuruluğu önler. Golden Rose Cutipeel ile tırnağınızın etrafındaki ince deriyi kesmeden, kolayca geriye iterek yok edebilirsiniz.
Bu ürünlerin fiyatları 4 - 5 TL arasında değişiyor.

2 yorum:

NAZENDE dedi ki...

Beyazlatıcı maskeyi ilk kez duydum nasıl bir şey acaba?

annemoda dedi ki...

Ben kullandım işe yarıyor gibi.

SİZ HALA...

SİZ HALA...
SİZ HALA ELDE Mİ YIKIYORSUNUZ?