Pazartesi

Flormar İle Yıldızlar Gibi Parlamak Elinizde


Flormar yaz gecelerine parıldayarak girmenizi sağlıyor. Bu muhteşem göz makyajına sahip olmak hiç de zor değil. Flormar'ın trendy renkleri, son moda fuşyaları, gece mavileri ve baştan ayağa ışıltılarıyla güzelliğinize güzellik katmak tamamen sizin elinizde.
Tüm kadınlar katılacağı davette 1 numara olmak ister, gözalıcı olmak ister.
Flormar'ın 2009 yaz modası, simli makyaj alternatifleriyle cildinizi, gözlerinizi, dudaklarınızı ve tırnaklarınızı parıltılarıyla renklendirecek.
Kadınların vazgeçilmez rengi kırmızı, mükemmel dudaklar yaratan Supershine Lipstick ile birleşirken, içeriğindeki simli tanecikleri ile Glittering Star Eyeliner gözlerinizi ön plana çıkaracak.
Selection Terracotta Allık cildinizi parlak bir görünüme kavuştururken, Diamonds Terracotta Eye Shadow, elmas parlaklığında göz makyajı elde etmenizi sağlayacak.
Göz makyajınızın tamamlayıcısı olacak Glitter Effect Eyeliner ise birbirinden farklı 6 renk seçeneği ile yaz gecelerinizin vazgeçilmezi olmanızı sağlayacak.


Yaz bitmeden bu süper ışıltıları mutlaka denemelisiniz.Gerçekten inanılmaz farklılaşıyorsunuz :)

7 yorum:

rengin kaysar dedi ki...

yıllardan bu yana bazı ürünlerini kullandığım ve çok beğendiğim bir markadır.özellikle farlarını beğeniyordum.sizin sayfanızda da okumak hoşuma gitti.

gülce dedi ki...

rengine katıyorom.fiyatları uygun ve de güzel.bu markayla da kampanyanız olacak.mı?

SOSYETİKPAZAR dedi ki...

Rengin teşekkürler. Gerçekten özellikle farlarında renk seçeneği çok fazla.
Gülce fiyatlar el yakmayan cinsten, haklısın. Ama kalitesi konusunda tartışmaya bile gerek yok, düşük fiyata aynı yüksek kalite :)

sosyetikce dedi ki...

flomarla yapılacak bir kampanya var mı?sizi hayranlıkla izliyoruz.

ECE dedi ki...

BEN DE KAMPANYA CANAVARLARINDANIM.GENCKIZLAR HUCUMMMMMM.BENCE BİR KAMPANYA OLUR.ÇÜNKÜ BU SAYFAYI TAKİP EDİYORUM.ARKASINDAN HOŞ KAMPNYALAR GELİR...

annemoda dedi ki...

İyi düşünceleriniz için teşekkürler:)

BİRANNE dedi ki...

TAKİBE DEVAM EDELİM.

SİZ HALA...

SİZ HALA...
SİZ HALA ELDE Mİ YIKIYORSUNUZ?