Pazartesi

Tatile Gidemeyenler, Siz de Evinizde Bronzlaşın!


Tatile gidemiyor musunuz? Ya da güneşte fazla kalmak istemiyorsunuz. Ama kısa sürede bronz bir tene sahip olmak istiyorsunuz. İşte sizi bu ikilemden çıkaracak harika çözüm önerileri:
Güneşsiz bronzlaşma ürünleri son yıllarda marka ve ürün çeşitliliği ile pek çok alternatif sunuyor: Krem bronzlaştırıcılar, sprey bronzlaştırıcılar, ıslak mendil şeklinde bronzlaştırıcılar, köpük şeklinde bronzlaştırıcılar, pamukla uygulanan likit bronzlaştırıcılar ve daha pek çoğu.
Bunlar genellikle birkaç saat içinde bronzlaşmayı sağlayan ürünler.
Dior’un bronze serisi çok kısa bir sürede istenen bronzluğa ulaşmanızı sağlıyor. Tamamen bitkisel kökenli bu ürün, hücre yenileyicilerle zenginleştirilmiş. Ayrıca yine aynı serideki güneş pudrasını yüz ve vücudunuza uyguladığınızda bronzluğunuzun kalıcılığını artırmış oluyorsunuz. SpraySun’ın bronzlaştırıcı spreyi tüm vücut ve yüze kullanılabiliyor. İçeriği cildi canlandırıyor. Leke bırakmayan bu spreyi sıktıktan sonra fön makinesi ile kurumasını hızlandırabiliyorsunuz. Köpüklü bronzlaştırıcıyı Clinique marka bulmak mümkün. Vücuda elle uyguluyorsunuz. Islak mendil şeklindeki bronzlaştırıcıyı da SpraySun’da bulmak mümkün. Bunlar 2-3 saat içinde etki ediyor ve ortalama 5 gün etkisini srdürüyor. Dekolte ve kollarınıza uygulayabileceğiniz gibi bacaklarınıza da kullanabilirsiniz.
Bu ürünleri uygulamadan önce peeling yapılması daha pürüzsüz bir görünüm sağlıyor. Kullanım sonralarında eller iyice yıkanmalı, saç dipleri ve gözlere katiyen uygulanmamalıdır.
Pek çok markanın ürün yelpazesinde olan bu ürünlerin fiyatları genelde 50TL'den başlyor.Eczane ve güzellik salonlarından alabileceğiniz gibi internet üzerinden de alabilirsiniz.

3 yorum:

MERVE dedi ki...

İnanılmaz bir şey bu, kullanıyorum.

Adsız dedi ki...

MEMNUNUMUSUNUZ PEKİ??

choclart dedi ki...

Özellikle davetlerde dekolte giydiğinizde ya da henüz tatile gidemediyseniz ve açık tenli olmak istemiyorsanız, tavsiye ederim :)

SİZ HALA...

SİZ HALA...
SİZ HALA ELDE Mİ YIKIYORSUNUZ?