Pazartesi

Okurlarımdan Özür Diliyorum

Bloğumda bir süre önce yayınladığım eski tarihli bir yazımda kısa sürede bırakılmış 20'ye yakın yorum vardı. Buraya kadar herşey normal ancak, anormal olan bu mallerin Japonca olması ve içeriklerinin bloğumla ve yazımla hiç alakasının olmaması. Sanırım bu seviyesiz insanlar (sadece bloğumu haberleşme duvarı olarak kullanan yorumların sahibi Japonları ya da Japonca bilen bu insanları kastediyorum), yayınladığım bu yazıyı kendilerine mesken tutmuş olacaklar ki o yorumları yayından kaldırmama rağmen aynı yazıma aynı içerikte mesaj bırakmaya devam ettiler. Yorumları denetleyerek yayınlamaktan yana olmamama rağmen, birtakım art niyetli internet kullanıcıları tarafından kötü niyetle ve amaç dışı kullanıma izin vermemek adına bundan böyle yorumları denetledikten sonra yayınlamaya karar verdim.
Bahsettiğim yazımdaki yorumları, ben yayından kaldırana kadar rastlayarak okuyanlardan, merak ederek çevirisini yapıp içeriğini görenlerden özür diliyorum. Konunun bloğumla hiçbir alakası yoktur ve tamamen kontrolüm dışında gerçekleşmiştir.
Ne yazık ki internet ortamında sıklıkla rastlanan bu tip durumları kınıyorum ve herkesi medeni olmaya davet ediyorum; özellikle de yazıma yorum bırakan seviyesiz insanları.

Hoşgörünüz için teşekkürler.
SOSYETİKPAZAR

5 yorum:

merbe dedi ki...

sıkma canını. benim de bir yazıma yorum geliyor aynen şöyle; ldknmslnvsıan.. :) bir de bu her seferinde farklı oluyor tabi, uğraşmadan yazıyorlar. :)

MeryeM dedi ki...

Ne yazık ki insanlar her zam her şeyi kötüye kullandıkları gibi bunu da kullanıyorlar

Adsız dedi ki...

BUNLAR NASIL İNSANLAR BÖYLE...İŞLERİ Mİ YOK?

Serap dedi ki...

Bende de rusça yorum çok fazla, rusça okurum çok ama arada kötü niyetli olanlarıda var. Bende bıkmış durumdayım.

choclart dedi ki...

Evet bunlardan kurtulmanın tek yolu da yorum denetimi galiba, 2 günde 10 tane Japonca yorum reddettim ve hepsinin içeriği aynı ne yazık ki :(

SİZ HALA...

SİZ HALA...
SİZ HALA ELDE Mİ YIKIYORSUNUZ?