Çarşamba

Tchibo'da Bu Hafta Romantizm Rüzgarı Esiyor



Tchibo'nun 02 Eylül’de başlayan "Romantizmin Tutkusu" temasında şık bayan iç çamaşırlarının yanın sıra farklı tasarımlara sahip takı koleksiyonları ve daha pek çok birbirinden özel ürün yer alıyor.


Tchibo’nun “Romantizmin Tutkusu” temasında yer alan romantik iç giyim koleksiyonundaki kaliteli ve şık iç çamaşırları bayanların iç dünyasını daha da zenginleştiriyor. Ayrıca bu tema modern takı koleksiyonu, makyaj çantası gibi aksesuarları, konforlu pijama ve gecelikleri ve ev terlikleri ile de dikkat çekiyor. Fonksiyonel sütyenler, konforlu külot ve atletlerin yanı sıra, dantelli, şık sütyen ve külot takımları, gecelikler, ev terliği, pijama takımları konfora ve zarafete önem veren bayanlara hitap ediyor. Tchibo mağazalarında sınırlı sayıda satışa sunulacak olan çok şık takı koleksiyonu da, bayanların en özel günlerini süslemek için, onların beğenisine sunuluyor.

2 yorum:

CaymanAdalı dedi ki...

yavaş yavaş baharla beraber kış geliyo pofuduk poofuduk terlik zamanı geldi :) şimdi bu fotoraflarda görünce yazmak istedim. Hafta başında Muji'ye uğradım Nişantaşı'na, onun o kadar tatlı terlikleri var kiii yumuşacık yuvarlak yuvarlak. çizgililer var düz renkler var. çok rahatlar. dayanamadım aldım onlardan

choclart dedi ki...

Güle güle kullanın :))

SİZ HALA...

SİZ HALA...
SİZ HALA ELDE Mİ YIKIYORSUNUZ?