Salı

Güneşte Tom Ford İle Gezmek İsteyenler

Tom Ford, Retrofit stil ile 80’ler havasından vazgeçmiyor… Sadece retro değil retrofit artık kendini göstermeye başladı. Retro stiline ek kendini belli eden, daha fit, daha keskin hatlı ama 80’ler havasını kaybetmemiş plastik çerçeveli, degrade camlı gözlükler çok moda.
 
Tom Ford’un her tasarımında yarı formal  çizgiler göze çarpıyor. Yep yeni trendler arasında yarı formal stiller yer alıyor.Kalın siyah kelebek çerçeveli Tom Ford gözlüklerini spor bir şortunuzun üzerine giymek veya spor kesim kapri pantalonların üzerinde kullanmak çok moda…
 
Yüz hatlarınızı ortaya çıkaracak modeller; Exposed; Bu yıl hatlarınızın ortaya çıkarılacağı stiller her alanda kullanıldığı gibi güneş gözlüklerinde de kullanılıyor. Kare çerçeveli gözlük modelleri gözlerinizi yüz hatlarınızı ortaya çıkaracak.
 
Opened; Bu yıl hayatlarımızı açığa çıkarmak, hayatımızı paylaşmak çok moda. Twitter, Facebook ile yapabildiklerimizden sonra güneş gözlükleriniz ile yapabildiklerinize inanamayacaksınız… Sizi olgun bir havaya sokacak Tom Ford’un beyaz çerçeveli gözlük modelleri, hızlı bir gençmişsiniz gibi gösterecek.
 
Simpletising; Basitleştirmek; Evinizdeki fazla eşyalardan, gardırobunuzdaki eskimiş kıyafetleri atarak kurtulun, hayatınızı basitleştirin. Basitleştirmek bu yılın öne çıkan trendlerinden biri… Eski model abartılı gözlüklerin yerine Tom Ford’un yalınlaştırılmış ince metal çerçeveleri öneriyoruz.

Hiç yorum yok:

SİZ HALA...

SİZ HALA...
SİZ HALA ELDE Mİ YIKIYORSUNUZ?