Salı

Gözlüğünü Hala Seçemeyenlere Bir Öneri Daha

 

Vintageria Jonh Galliano…
Eski mektup yazıları, gazete kupürlerini bir araya getirerek tasarladığı vintage t-shirt, ayakkabı, çanta desenlerini, gözlük çerçevelerine taşıyan Galliano gözlüklerinde bu yaz eski görünüme geri döneceğiz.

 

Zımba detayları şimdide güneş gözlüklerinde…

Geçtiğimiz kış başlayan zımba modası, bu yazda raflarda yerini alıyor. Deri ceket, deri çanta, ayakkabı detaylarından sonra dünya’da ilk defa güneş gözlüklerine zımba detayını taşıyan John Galliano bu yaza farklı bakmak isteyenleri bekliyor

 

İspanyol havası;

John Galliano, İspanyanın geleneksel dansı flamenco dansçılarından ilham alınarak, modern çizgiler ile İspanyol dekoratif desenleri bir araya getirerek tasarım harikası gözlükleri ortaya çıkarıyor.  John Galliano’nun modaya bakış açısının bir göstergesi olan bu gözlükler ile kendinizi farklı hissedeceksiniz.

 

John Galliano Hakkında;
John Galliano, Paris’i hatta dünyayı fethetmiş bir tasarımcı. Galliano modanın önemli pozisyonlarından birini elinde bulundurmanın yanı sıra her defilesiyle modayı yeniden tanımlıyor. Galliano kuralları çiğnemekle kalmıyor onları yeniden yazıyor. Kırmızı halıda, podyumda, kendi markasının imzası olan günümüzün en ikonik tarzlarının yanı sıra Dior’daki yeni vizyonuyla couture rönesansının, yeni giyim tarzının ve yeni enerjinin öncülüğünü yapan Galliano 20. yüzyılın şüphesiz en heyecanlı, yenilikçi ve romantik tasarımcılarından biri olarak hatırlanacak.

 

Tom Ford ve John Galliano tasarımı gölükleri Turkuaz Optik mağazalarında bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

SİZ HALA...

SİZ HALA...
SİZ HALA ELDE Mİ YIKIYORSUNUZ?