Perşembe

Miss Turkey 2010'da Büyük 'ÇATLAK'

'.......kayalarda, duvarlarda, asfaltlarda rastlarız onlara...
Hani insanın erişemeyeceği ve yakınında bulunmanın bile başı döndürdüğü yalçın ve dik dağların yamaçlarında Çatlak'lar vardır..Tabiatta ki muhteşem ve kusursuz dengenin sonucu, tüm bu Çatlak'lardan zarif ve naif otlar, çiçekler, haşarı ama çalışkan böcekler çıkar, sıcak sıcak gülümser bizlere.'
Tanju BABACAN ‘ın koleksiyonu da Çatlak'lar üzerine kurgulanmış:
İnsana ait ten rengi ve tüm sıkıntı hislerini temsil eden katran siyahı harmanlanarak.İnsan da hayat serüveninde türlü türlü mevsimden ve iklimden geçerken Çatlak'larla bezeniyor, süsleniyor. Ancak herzaman sıkıntılarından, mutluluklar, yeni umutlar ve heyecanlar doğuramıyor.
Tanju BABACAN "Çatlak" koleksiyonuyla, Çatlak’larında hayat barındırabilen dev kayaların aksine, insanın bunu başaramayışını işliyor.
1 Nisan akşamı yapılan Miss Turkey 2010 yarışmasının stil direktörlüğünü bu sene Tanju BABACAN yaptı.
İlk 20 çıkış için 20 parçalık mini elbiselerden oluşan bir koleksiyon hazırlanırken , Sunset Mayo sponsorluğunda, Tanju BABACAN'ın stilize ettiği 40 mayo çıkışı için de aksesuarlar ve pareolar hazırlandı.
Ve Tanju BABACAN "Çatlak" adlı koleksiyonu, güzellerin tuvaletli çıkışlarında sergilendi.
Koreografisini Uğurkan EREZ in üstlendiği gecede sunumları yapan Burcu ESMERSOY da Tanju BABACAN tarafından hazırlandı.
Ayrıca Jüri üyelerinden Müjde AR, Tacını devreden Miss Turkey 2009 Ebru ŞAM ve Miss Turkey 2009 3.sü Ebru HACIBEDEL kostümleri de Tanju BABACAN imzası taşıdı.
Bu muhteşem geceden süper kareler ve TNJ BBCN ÇATLAK....

















Hiç yorum yok:

SİZ HALA...

SİZ HALA...
SİZ HALA ELDE Mİ YIKIYORSUNUZ?