Perşembe

Galata Moda 2010 Başlıyor !

GALATAMODA FESTİVALİ BAŞLIYOR!
Moda Tasarımcıları Derneği ve Beyoğlu Belediyesi’nin birlikte hayata geçirdiği Galatamoda'nın Galata Meydanı'ndaki etkinliği 26 – 30 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek.
Galatamoda İstanbul'un trendlerini belirleyen Galata’da, moda ve tasarım meraklılarını ağırlayacak. Katılımın her yıl katlanarak büyüdüğü, tasarım ve moda meraklılarının heyecanla beklediği moda festivali, baharın tadının çıkarılacağı ve yaz öncesi alışveriş yapılabilecek en canlı ve en renkli etkinlik olacak.
Galatamoda Bahar Korçan, Arzu Kaprol, Özlem Süer, Hatice Gökçe ve İdil Tarzi gibi tasarımcıların yanısıra festivale ilk kez katılacak isimlere de ev sahipliği yapacak.
Galatamoda etkinliği moda, tasarım ve cemiyet hayatının tanınmış simalarının katılacağı renkli bir parti ile açılışını gerçekleştirecek. Tarihi Galata Kulesi çevresinde kurulacak standlarda moda severler, tasarımcıların hem 2010 İlkbahar-Yaz koleksiyonlarını, hem de festivale özel hazırladıkları ulaşılabilir fiyatlı tasarımlarını bulabilecekler.
Galata Meydanı’nda, Galatamoda festivali tutkunları, alışverişin yanısıra Power XL FM müzikleriyle eğlence dolu anlar yaşayacak.

Hiç yorum yok:

SİZ HALA...

SİZ HALA...
SİZ HALA ELDE Mİ YIKIYORSUNUZ?