Cuma

MeN e MeN...

Erkek erkeğe muhabbetin adresi Pierre Cardin’le “menemen”

Pierre Cardin’in sponsorluğunda CNN Türk’te başlayan “menemen”
ilk bölümüyle izleyenlerden tam not aldı. Oyuncu Engin Altan Düzyatan ve
Pelin Batu ile stil danışmanı Başak Dizer Fransez’in konuk olduğu ikinci bölümü
Pierre Cardin yöneticileri, program ekibi, programın sunucusu Emre Karayel ile basın mensupları, yayınlanmadan önce bir araya gelerek birlikte izledi.
Erkek modasının öncü markası Pierre Cardin’in sponsorluğunda hazırlanan “menemen”, ikinci bölümüyle 22 Mayıs Cumartesi 22.00’de CNN Türk ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Emre Karayel’in sunduğu “erkeğin yaşam kılavuzu” menemen’in yeni bölümünde sevilen dizi ve sinema oyuncusu Engin Altan Düzyatan, oyuncu Pelin Batu ve stilist Başak Dizer Fransez’le yapılan söyleşiler ekrana gelecek.
menemen’in ikinci bölümünü izlemek için Rahmi Koç Müzesi’nde düzenlenen etkinliğe Pierre Cardin yöneticileri, program ekibi, Emre Karayel ve kız arkadaşı Öykü German ile basın mensupları katıldı.
Pierre Cardin markasını 1993 yılından bu yana 7 ülkede tüketicilerle buluşturan Aydınlı Grup Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Said Kavurmacı, “menemen, Pierre Cardin markasını geniş kitlelerle buluşturma hamlemizin en önemli adımlarından biri. Bir erkek moda markası olarak, ülkemizde erkeklere yönelik bir moda ve yaşam programı olmadığını fark ettik ve menemen’i ‘erkeğin yaşam kılavuzu’ sloganıyla hayata geçirmeye karar verdik. İlk bölümün ardından izleyenlerden aldığımız olumlu yorumlardan çok memnunuz” dedi.

“TV’deki erkek programı açığını menemen kapatıyor”

Programın sunucusu, “Bir Kadın Bir Erkek” dizisinin başarılı oyuncusu Emre Karayel de Pierre Cardin sponsorluğunda bu programı sunma teklifi geldiğinde çok heyecanlandığını ve hemen kabul ettiğini belirterek, “menemen Türk televizyonlarında önemli bir açığı kapatıyor. TV’de biz erkeklere yönelik program sayısı çok az; olanlar da spor programları. menemen ise moda, yaşam, hobiler gibi konularda erkeklere kılavuzluk eden, faydalı bilgiler ve ipuçları sunan bir program. Bu programı, Pierre Cardin gibi dünyada erkek modası denince akla ilk gelen markalardan birinin hayata geçirmiş olması çok anlamlı” diye konuştu.
menemen’in 22 Mayıs akşamı ekranlara gelecek ikinci bölümünde Emre Karayel’le Engin Altan Düzyatan önce Boğaz’da balık tutacak, ardından da erkek dünyasında derin bir muhabbete olta atacak. “Karşı Cephe” isimli bölümde, tarihe ilgisiyle tanınan Pelin Batu’yla Rezzan Has Müzesi içinde yer alan tarihi hamamda erkekler üzerine yapılmış samimi söyleşi ekranlara gelecek. “Gardırop Muhabbeti”nde de Aşk-ı Memnu dizisinin stil danışmanı Başak Dizer Fransez hem Emre Karayel’i giydirecek, hem de doğru giyinme konusunda izleyenlere önemli ipuçları verecek.
Pierre Cardin’in sponsorluğunda yayınlanan menemen, 22 Mayıs Cumartesi 22.00’de, tekrarıyla da 29 Mayıs Cumartesi 12.10’da CNN Türk ekranlarında…

Hiç yorum yok:

SİZ HALA...

SİZ HALA...
SİZ HALA ELDE Mİ YIKIYORSUNUZ?