Perşembe

DESA İlkbahar-Yaz 2010 Ayakkabı Şıklığı

Deri ceketlerinin yanı sıra hazır giyim koleksiyonu ile moda dünyasında yer edinen DESA, bu defa yeni ayakkabı koleksiyonu ile karşımıza çıkıyor.
DESA 2010 İlkbahar–Yaz ayakkabı koleksiyonu ile kendine güvenen kadını ve kadının feminenliğini ön plana çıkaran bir çizgiye sahip. Swarovski taşlı stilettolar ile şık bir davete katılabilir, taşlı parmak arası modeller ile şıklığınızı plajlara taşıyabilir, Aerosoles rahatlığı ile şehir yaşamının koşturmacasında ayaklarınıza nefes aldırabilirsiniz.


DESA 2010 İlkbahar-Yaz ayakkabı koleksiyonundaki Swarovski taşlı sandalet ve babetler, yılan baskılı, süet, perforeli ve taş tokalı espadriller farklı tasarımları ile dikkat çekiyor. Ufak topuklu modeller ise iş kadınları tarafından tercih edilebilir. Saten kumaşların kullanıldığı babetler pembe, mor, gece mavisi, fuşyanın hakim olduğu canlı renkleriyle bahar renklerini yansıtırken, yüksek ve dolgu topuklu ayakkabı ve sandaletler ise yaz şıklığına hareketlilik getiriyor.


DESA’nın yeni koleksiyonunda Aerosoles’ler yine ön planda
Günlük hayatın koşturmacasında kadınların en büyük kurtarıcısı haline gelen Aerosoles’ler anatomik yapısı ile farklılık gösteriyor. Aerosoles’ler, elmas dilim kesimli tabanı, astarsız yumuşak dokusu ve özel tasarımı ile sadece sandalet ve babetlerde değil yüksek topuklu modellerde de ayaklarla buluşuyor. Elbiselerden pantolonlara, şortlardan kaprilere kadar her türlü kıyafetin altına gönül rahatlığıyla giyilebilir. Aerosoles’ler şıklığı ve rahatlığı buluşturan tasarımının yanı sıra uygun fiyatlarıyla da yaz aylarında kadınların bir numaralı tercihi olacağa benziyor.



DESA şıklığı erkeklere de yansıdı

DESA, 2010 İlkbahar-Yaz koleksiyonu ile yazın rahatlığını erkek koleksiyonuna da taşıyor. Klasik modellerden, spor modellere kadar farklı tarzlar yer alan koleksiyonda süet modeller yine ön planda.



Hiç yorum yok:

SİZ HALA...

SİZ HALA...
SİZ HALA ELDE Mİ YIKIYORSUNUZ?