Perşembe

Perspective-Vintage

Ülkemizde hızla trendi yükselen vintage furyasının ardından, şimdi de çağdaş tasarımlar ile vintage havası yakalanan koleksiyonlar ön plana çıkıyor.
Eski görünümlü elbise, etek ve bluzları yeniden modern bir çizgi ile hazırlayan Perspective koleksiyonu; yenilikçi, trendleri takip eden ve en önemlisi farklı olmak isteyenler için çok özel tasarımları ile sonbahar/kış'ı karşılıyor.

Daha önce hiçbir yerde görmediğiniz geometrik desenler Perspective koleksiyonunda hayat buluyor. Bu kış Perspective elbise, tayt ve bluzlarında kullanılan desenler heykelsi bir havaya bürünüyor. Vintage havasını yansıtan eski resimlerin bir araya getirildiği desenler ile tasarlanan saten gömlekler bu kış koleksiyonun en önemli parçaları arasında.

Dar kesim elbiseler...
Bu kış hatlarınızı belli edecek, yaka ve kol detaylarında transparan,fermuar ve keskin kumaş hatların tasarlandığı dar elbiseler iş kadınlarıiçin bir alternatif olmayı hedefliyor. Lacivert, siyah, gece mavisinin, morve beyaz renkteki elbiseler koleksiyonun öne çıkan tasarımları arasında...

Desenli astarlı ceketler...
Perspective, bu kış klasik siyah ve lacivert ceketlerin iç astarlarını renklendirdi. İş kadınlarının ofis ortamında farklı olmaları hedeflenen ceketlerde, gece mavisi zebra deseni kullanılarak saten iç astarlar ileceketlere vintage havası ile birlikte modern bir çizgiye büründü.
Bu kış hem ince kumaş keçe giyecek hatlarınızı belli edeceksiniz, hem de soğuktan korunacaksınız. Keçe bu kışın en önemli kumaşlarından biri...Perspective bu kış koleksiyonunda keçe kumaşı kullanarak uzun, kısaalternatifleri ile paltolar tasarladı. Yaka kısımlarında kürk ile bütünleştiren tasarımlar gri ve siyah renkleri ile göze çarpıyor.

80'li yıllardan ilham alınan bluzlar...Kalem etekler...
Yumuşak ve bol kesimli bluzlar bu kış deri, ve fermuar detayları ile biraraya getiriliyor. Büyük pilili ve geniş ayaklı yakalar dikkat çekiyor.Erkeksi havasıyla göze çarpan bluzlar bu kış rahatlığı öne çıkarıyor. Dik omuzlu asimetrik formlardaki kabanlar, turuncu, turkuaz renkleri ile koleksiyonda dikkat çekiyor.

Aksesuarlar... Eldiven, atkı, bere ve çantalar...
Perspective bu kış hiç olmadığı kadar çok çeşit aksesuarları ilekoleksiyonuna renk katıyor. Bilhassa iş kadınlarını hedefleyerek büyük, bol cepli deri çantalar... gökkuşağı renklerinde süet eldivenler ve eldivenleri tamamlayan atkılar ile Perspective bu kış beyaz kar altında fark edilmenizi hedefliyor.

Hiç yorum yok:

SİZ HALA...

SİZ HALA...
SİZ HALA ELDE Mİ YIKIYORSUNUZ?