Cumartesi

ZERGER BY NESRİN DUGAN

Zerger’den masallar !
‘’ Zerger by Nesrin Dugan ‘’
Gümüş’ten masallarını anlatmaya devam ediyor.Çocuksu bir o kadar zarif olan tasarımları, sıradan şeylerden sıkılanlar için!
Zerger adını verdiği markasıyla Nesrin Dugan ‘’Çok Hücreliler’’ koleksiyonunda hayvan dostlarımıza yer verdi.Geyik kolyenin boynunuzda muzipçe salınmasından, Baykuşun gizemine,At ‘ ın zerafetinden, ‘’Seni leylekler getirdi’’ broşuna kadar hepsi esprili bir dille gümüşe can veriyor.
Nesrin Dugan ‘’ Çok hücreliler ‘’ koleksiyonunda, hayvanların muzip ve bir o kadar gizemli yanlarını seven kadınlar için, Geyik kolyesi gümüş , okside gümüş , At yüzüğü ve Seni leylekler getirdi broş’ u gümüş üzerine rose gold kaplama,etrafa meraklı gözlerle bakan baykuş’ u gümüş,okside gümüş, gözleri yakutla çalışıldı.Kişisel olarak ürettiği tasarımlarını Sultanahmet’teki atölyesinde hayata geçiriyor.
''Takılar insanların imzasıdır ve her takının bir hikayesi olmalıdır.''diyen Nesrin Dugan, 2005 senesinden beri temalı koleksiyonlara ve kişiye özel takılara imza atıyor.

Daha önce yer verdiğimiz koleksiyonu gibi bu tasarımlar da sıradışı ve insanda sahip olma isteği uyandırıyor.


2 yorum:

Adsız dedi ki...

sosyetik pazardaki bu güzel takılara nasıl sahip olabiliriz.

choclart dedi ki...

Zerger by Nesrin dugan

Alemdar mah.Hacı Tahsin bey sok.
Dr.Orhan Tahsin bey han No : 5 / 13 Sultanahmet’teki Atölye & Showroom’undan ve 0212 512 38 67 no’lu numaradan ulaşabilirsiniz

www.zerger.net

SİZ HALA...

SİZ HALA...
SİZ HALA ELDE Mİ YIKIYORSUNUZ?