Cuma

POP DÜNYASININ DEVİ EFSANE YILDIZ MİCHAEL JAKSON HAYATINI KAYBETTİ!!


Dünyaca ünlü pop yıldızı Michael Jackson, öğle saatlerinde geçirdiği ani kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Sağlık ekiplerinin Jackson'un malikanesine ulaştığında ünlü yıldızın nabzının atmadığı ve kalbinin durduğu iddia edildi.
Olayın ardından ilk gelen bilgilerde Jackson'un Ucla Sağlık Merkezi'nde komada olduğu belirtilse de aradan geçen zaman içerisinde ünlü yıldızın hayatını kaybettiği yönündeki bilgiler çeşitli kaynaklar tarafından doğrulandı. (haber. Habertürk)
29 Ağustos 1958 tarihinde Indiana'nın Gary bölgesinde doğan Afro-Amerikan uyruklu şarkıcı, söz yazarı ve ekonomist olan Jackson ailesinin 7. çocuğuydu. 1971 yılında 11 yaşındayken Jackson 5 grubuyla müzik hayatına atılan ve Off the Wall (1979), Thriller (1982), Bad (1987), Dangerous (1991), History (1995) gibi başarılı solo albümler sayesinde "King of Pop" (Pop'un kralı) lakabını alan Jackson,inanılmaz bir üne sahipti.
Habere hala inanamayan hayranları yıldızın evinin önünde ve hastane önünde beklemeye devam ediyor.
Sanatçının Thriller albümü bugüne kadar en çok satan albüm ünvanını almayı başarmış ve bu rekoru elinden alan başka bir albüm olmamıştı.
Amerika'da hayatı durduran bu olay tüm kanallarda flash haber olarak geçildi ve Amerika'nın gündemini tamamen değiştirdiği büyük bir gerçek.
Şarkılarıyla, şovlarıyla, çok konuşulan danslarıyla sansasyon dolu yaşamıyla, ilişkileriyle dillerden hiç düşmeyen bir efsane sona erdi. Şarkılarıyla büyüdüğümz sanatçının sevenlerinin başı sağolsun...

3 yorum:

Sagır Kedi dedi ki...

Hala inanasım gelmiyor!!!!

annemoda dedi ki...

Evet ne yazık ki hayatında çok sansasyonu vardı ama e yazık ki o da diğer efsane yıldızlar gibi hızlı ve gizemli öldü ...

annemoda dedi ki...

Evet ne yazık ki hayatında çok sansasyonu vardı ama e yazık ki o da diğer efsane yıldızlar gibi hızlı ve gizemli öldü ...

SİZ HALA...

SİZ HALA...
SİZ HALA ELDE Mİ YIKIYORSUNUZ?