Cuma

Yılın Perakende Konsepti Ödülü Tchibo’ya Gitti...




Tchibo, AMPD ödülleri organizasyonunda "Yılın Perakende Konsepti" dalında ödül aldı!
Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği'nin (AMPD) Bankalararası Kart Merkezi (BKM) işbirliğiyle, 2008 yılının en iyi alışveriş merkezlerini ve perakendecilerini belirlemek için düzenlediği AMPD 2009 Ödülleri yarışması sonuçlandı. 9 yıl aradan sonra düzenlenen AMPD 2009 Ödülleri yarışmasına toplam 8 kategoride 44 perakendeci ve alışveriş merkezi başvuruda bulundu.
Tchibo, 2 Eylül akşamı İstanbul Four Seasons Otel'de düzenlenen törende AMPD Perakende Konsepti ödülüyle perakendecilik sektöründeki liderliğini ve kaliteli hizmet anlayış farklılığını belgelemiş oldu. Süleyman Orakçıoğlu’nun takdim ettiği ödülü Tchibo Türkiye Genel Müdürü Şenay Küçük Tanşu adına, Tchibo Türkiye Satış Kanalları Koordinatörü Deniz Özer teslim aldı.

Tchibo Türkiye Genel Müdürü Şenay KÜÇÜK TANŞU; “2005 yılında Türkiye pazarına girerek Türk perakende sektörüne de yepyeni bir anlayış ve soluk getiren firmamız, ulaştığı 39 mağaza, 17 corner ve internet sitesi ile yaşanan küresel krize rağmen büyümüş ve büyümeye de devam etmektedir. Firmamızın layık görüldüğü "Yılın Perakende Konsepti" ödülünü, Tchibo'nun eşsiz perakende anlayışının, müşteri memnuniyeti, ürün kalitesi gibi önem verdiği unsurların, Türkiye'de de kabul ve takdir gördüğünün bir simgesi olarak algılıyoruz. Ayrıca, bu değerli ödülün firmamızın 60. yılını kutladığımız döneme denk gelmesi bizim için ayrı bir sevinç kaynağıdır” dedi.

Doğrusu hiç şaşırmadım, tebrikler...
Bu kadar severek gittiğim, zevkle alışveriş yaptığım, her temasını dört gözle ve merakla beklediğim başka mağaza yok açıkçası. Gerek satış elemanlarıyla, gerek mağazalarının sıcaklığıyla, gerek mekan düzenlemesiyle sizi alışverişe davet ediyor zaten Tchibo...İşte bu yüzden hiç şaşırmadım.

1 yorum:

merbe dedi ki...

son paragrafa kadar ben de "kesinlikle hak ediyor." diyordum içimden, meğer sen de belirtmişsin :) ürünleri, satış temsilcileri, mekanlarıyla tchibo bence de vazgeçilmez ..

SİZ HALA...

SİZ HALA...
SİZ HALA ELDE Mİ YIKIYORSUNUZ?