Cuma

Pierre Cardin Weekend Rallisi IFW'10

Santralİstanbul'da düzenlenen IFW'10 organizasyonunun ilk günü podyum, Pierre Cardin'in gençleşme hareketi Weekend ile şenlendi.
Otomobil yarışlarındaki heyecan ve dinamizmin harmanlanmasıyla ortaya çıkan tasarımlardan oluşan 2010-2011 sonbahar-kış koleksiyonu oldukça beğeni topladı.
Damalı bayraklar ve şeritlerden ilham alınan koleksiyonda, klasikten tamamen farklı ama ondan kopmayan renkler kullanılmış.

Blue Jean koleksyonu, hem klasik hem de causal giyinen erkeklere hitap ediyor. Tıpkı klasik arabaya takılan spor motorun yarattığı etki gibi.
Gömlek grubunda, ekose, enzim ve perlit yıkamalı “indigo”lar, daha önceki sezonlardan çok farklı ürünlerin ortaya çıkmasını sağlamış. Şeftali dokunuşlu kumaşlarla yapılan kapüşonlu gömlekler, sıcak ve trend ikilisini yansıtıyor.
Tek ceketlerde koton kumaşlar ve parça boyalı ceketler, spor grubun en önemli ürünlerinden birini oluşturmuş. Sweat shirt koleksiyonunda ise 30’a yakın farklı model seçeneği sunuluyor.
Triko koleksiyonunda ise heyecanlı, farklı desen ve armalarla zenginleştirilmiş kazaklar, kaşmir ve kotonun birleşimiyle zengin ve renkli bir ürün grubu ortaya çıkarıyor. Weekend’in kaban ve mont grubuna ise polyesterin yanına kaşe ürünler de ekleniyor.
Tam anlamıyla yarış pistine döndürülmüş podyum, defile sonunda Milli Rallici Burcu Çetinkaya ve pist pilotu Mert Aytuğ'un da sahneye çıkmasıyla tam bir ralli havasına büründü. Görsel şölene dönüşen defile izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

Hiç yorum yok:

SİZ HALA...

SİZ HALA...
SİZ HALA ELDE Mİ YIKIYORSUNUZ?