Pazartesi

Santral İstanbul'da Meltem Cumbul'lu DESA Defilesi

DESA, deri ve kumaşın muhteşem birlikteliğinin ön planda olduğu 2010-2011 Sonbahar-Kış koleksiyonunu geçtiğimiz hafta İstanbul Moda Haftası kapsamında takipçilerine ve moda severlere tanıttı.
Defilede elbette tüm gözler, DESA tasarımcısı Fred Tutino'nun kendisi için özel tasarladığı deri şifon karışımı elbiseyle podyuma çıkan Meltem Cumbul'un üzerindeydi.Her zamanki sempatikliği ve sahne rahatlığıyla Cumbul burada da büyük beğeni topladı.
Deri ve kumaş senteziyle moda dünyasında yeni bir akıma öncülk yapıyor DESA. Tutino 40'lı 50'li yıllardaki kadını günümüze uyarlayarak yarattığı çekici, feminen kadını ilk kez İstanbul Moda Haftası'nda podyuma çıkardı.
Deri-kumaş kombinasyonlu elbiseler timsah baskılı çantalarla tamamlanmış. Kürk yeleklerden trençkotlara kadar kullanılarak feminenlik öne çekilmiş.
Petrol yeşili, Venedik pembesi, bronz, kömür siyahı ve nuganın kullanıldığı koleksiyonda, fırfır hem çantalarda hem elbiselerde sıklıkla kullanılmış.
Ceketlere zincirler ve geniş vatkalarla zenginlik katılmış. Pliseli, dantelli, drapeli elbiseler iş hayatındaki kadınların dolaplarını dolduracak gibi duruyor.
38 yıldır sektörde sağlam adımlarla ilerleyen DESA, IFW'10 defilesinde bunu bir kere daha moda takipçilerine ispatladı.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

gerçekten güzel bir defileydi

SİZ HALA...

SİZ HALA...
SİZ HALA ELDE Mİ YIKIYORSUNUZ?