Pazartesi

Berr-In 2010 İlkbahar-Yaz koleksiyonu

Berr-In markası ve hikayesi nedir? ;
Güzel Sanatlar Yüksek Okulu Tekstil Sanatları Bölümü'nden 1982 yılında mezun olan Berrin Eser, koleksiyon yönetmeni ve yöneticisi olarak yıllardır tekstil sektöründe önde gelen birçok markanın kreasyonlarını hazırladı ve bu markalara katkıda bulundu.Görev aldığı tüm kuruluşlarda hazırladığı koleksiyonlarla büyük ses getirdi, tekstil sektöründe öncü rol oynadı.Berrin Eser 2002 yılında birikimini ve yatacılığını Berr-In adı altında kurmuş olduğu kendi firmasına taşıdı.Kendine özgü stili,yaratıcılığı ve yılların birikimi ile kısa sürede kendi firmasında da aranılan ve yönlendiren isim haline geldi.

Berr-In, uzun vadeli hedefleriyle bağdaşan ve tüm seçkin firmaların toplandığı Bomonti’de tasarım ofisi ve üretim alanıyla faaliyete başlamıştır.Kuruluş sermayesi “tecrübe” ve “yetenek” olan Berr-In, ürünlerini ilk etapta yalnızca Avrupa’daki seçkin butiklerde satışa sunmuştur. Modellerin sıra dışı tarzı ve kalitesi sayesinde oluşan yoğun talep sayesinde her geçen sene daha da güçlenmiş ve Berr-In, 2008 yılında ITKIB tarafından Başarı Sertifikası ile onurlandırılmıştır.2009 yılına gelindiğinde,Berrin Eser, Berr-In’i iç piyasaya tanıştırma kararı almıştır.Firmanın başlıca ilkesinin “kalite” olduğunu belirten Eser, ,iç piyasaya da bu ilke doğrultusunda sıra dışı ve yüksek kaliteli modelleriyle girmiş, Berr-In ürünleri 2009 yazında Türkiye’nin belli noktalarındaki seçkin butikler ve mağazalarda satışa sunulmuştur.
Markalaşma ve tüketici algısı yaratma konusunda ilk adımını bu sayede atan Berr-In, yakın zamanda mağazalaşmayı hedeflerinin ilk sırasına yerleştirmiştir. İç piyasada büyük ses getiren Berr-In, butik mal üretmesine rağmen artarak devam eden ihracatıyla 2009 yılında ITKIB Ödül Töreni’nde 2. kez Başarı Sertifikası almıştır.Berr-In, tasarım gücü ve modellerindeki sıra dışı ayrıntılarla, alternatifi olmayan bir marka profili çizmektedir..
Spor, şık, rahat tasarımlarıyla göz dolduran Berr-In koleksiyonu giyenini sıkmayacağa benziyor. Butiklerde 2009'dan beri görmeye başladığımız tasarımları, kendine güvenen, özgür, asi, başarılı kadın mesajlarını karşısındakine ustalıkla aktarıyor.
Kıvrımlar, kumaş ve renk seçimi, kesimler giyenin de görenin de ruhunu rahatlatacak türden...
Şahsen, çok beğendiğim bu tasarımların hepsine yer vermek istedim. Bakalım size neler hissettirecek ?
Daha detaylı bilgi için:

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Çok başarılı.. Kış koleksiyonunu da merakla bekliyoruz.

SİZ HALA...

SİZ HALA...
SİZ HALA ELDE Mİ YIKIYORSUNUZ?